Paraziti dovode lekare u zabludu

doktor u zabludi Sta znate o parazitima, simptomima i opasnosti zaraze?
- "Nešto smo čuli o glistama i ..."
VEĆINA ljudi je sasvim neobaveštena o tome šta su paraziti i njihovoj opasnosti po zdravlje. Nažalost to nisu samo gliste. Paraziti su u velikom broju slučajeva uzrok mnogih oboljenja pa i raka.

KOJI SU SIMPTOMI KOD INFEKCIJE PARAZITIMA?

 • Astma i paraziti: oboljenje nastaje na osnovu delovanja parazita koji delom borave u plućima a to je ascaris.
 • Kod bolesnika od raka želudac i creva su prepunjeni suvim sadržajem sto je idealna sredina za razvoj crva i gljivica.
 • Ekcemi i psorijaza nastaju zbog nedostatka silicijuma, koga koriste paraziti za svoj razvoj.
 • Prosti paraziti napadaju plod još dok je u utrobi majke a u borbi sa njima ne smeju se upotrebiti ni antibiotici, ni zračenja, niti operativni zahvati.
 • Uzrok zatvora može biti ozbiljna invazija glisti koje fizički zatvaraju zučne i crevne prolaze što dovodi do retke, teške i tvrde stolice.
 • Proliv. Paraziti proizvode materije slične hormonima, što dovodi do gubitka natrijuma i hlorida a tada nastaje česti vodenasti proliv. Mada je proliv pokušaj organizma da se izbavi od infekcija, ovaj simptom je rezultat delovanja parazita.
 •  Bol u kostima i mišićima. Paraziti se mogu seliti po organizmu s ciljem da se nasele na za njih najpovoljnija mesta, npr. u tečnostima zglobova ili mišićima. U takvim slučajevima javljaju se bolovi i pogrešno je smatrati da je to artritis. Ovi bolovi su i rezultat oštećenih tkiva što čine paraziti, ili su reakcija imunog sistema na prisustvo parazita.
 • Alergija na hranu. Paraziti nadražuju a ponekad i probijaju zid creva sto povecava rizik upada sastojaka nesvarene hrane u ove otvore, preko kojih prelaze u krvotok. Dolazi do intoksikacije organizma. Narušava se kiselo-bazni balans krvi i nastaje alergija na gluten. Na ovo odgovara imuni sistem stvarajuci eozinofile - poseban zaštitni tip ćelija. Pod dejstvom parazita organizam može proizvesti višak imunoglobulina IgE.
 • Promene na koži. Crevni paraziti mogu izazvati koprivnjaču, osip, ekceme i druge kožne reakcije. Simptomi kao kožni čirevi, otekline, papilomi, dermatit mogu biti rezultat prisustva i delovanja parazita.
 • Anemija i paraziti. Neke vrste crevnih parazita se kače za crevne zidove i koriste krv domaćina. Ako ih ima u velikoj kolicini, to dovodi do nedostatka gvozdja tj. anemije. Anemiju izaziva trihomonoda i drugi paraziti, jer se hrane ćelijama krvi. Takodje, larve nekih parazita se razvijaju u krvi u eritrocitima, hraneći se njihovim sadržajem, smanjujući tako ukupan nivo hemoglobina, što dovodi do anemije. Tada se obično preporučuju preparati gvožđa, što je pogrešno jer i dalje hranimo parazite. Treba prvo izvršiti antipatazitno ciscenje, pa posle suplementirati nedostatak gvožđa.

Trihomonada se moze hraniti i spermatozoidima, sto izaziva besplodnost i impotenciju

 • Granulomi na koži. Granulomi su izrasline koji predstavljaju pokušaj organizma da izoluje jaja ili larve parazita. Obrazuju se i na zidovima debelog creva, ali i u plućima, jetri, trbušnoj duplji i materici.
 • Narušen san. Često budjenje u toku noći, naročito izmedju 2 i 3 sata može biti simptom izazvan pokušajem organizma da se izbavi toksina putem jetre.
 • Jedan od uzroka hemoroida- je razvoj parazita (enterobius vermicularis) u sluzi debelog creva.
 • Hronični umor. Ovaj simptom uključuje slabost, prouzrokovanu dejstvom toksina parazita javlja se intoksikacija ili nedostatak hranljivih materija, zbog slabe apsorpcije u crevima belančevina, masti i posebno vitamina A i B12.
 • Narušenje imuniteta. Paraziti slabe imuni sistem, smanjuju lučenje imunoglobulina A. Njihovo prisustvo neprestano provocira reakciju organizma i vremenom oslabi imuni sistem što tada otvara put za bakterijske i virusne infekcije.Njihovi toksini se zadržavaju u krvi i tkivima, organizam nije u stanju da pored eliminacije sopstvenih produkata metabolizma,eiliminiše i njihove, javlja se acidoza. U takvoj "kiseloj" sredini leukociti imaju smanjenu aktivnost.
 • Rasejanost i skleroza - su bolesti mozga. Amerikanci su utvrdili da je to oboljenje izazvano parazitima - trematodama, koje dolaze do mozga i tamo se razmnožavaju. U svim slučajevima skleroze ustanovili su prisustvo bakterije shigella u mozgu i kičmenoj mozdini, koje u organizam dolaze putem mlečnih proizvoda. Shigella izaziva takve simptome kao sto su razdražljivosdt i depresija, jer oslobadja toksine štetne za mozak. Oslobadjanjem od shigelle dovodi do brzog ozdravljenja.
 • Zašto paraziti naseljavaju mozak i moždinu? Rastvarači kao sto su ksilen i toluol se talože u mozgu a to privlači parazite. Ksilen i toluol - su industrijski rastvarači, otrovi koje dodaju u gazirana pića, raznu industrijsku hranu i dugotrajne slatkiše ...

STA GOVORE ČINJENICE?

Prema podacima Drzavnog Komiteta za Statistiku Rusije (za period 1993 - 2000 g.) u Rusiji od infarkta umire oko 700.000 ljudi, od raka 250.000

Dok godišnje razni paraziti izazivaju smrt od oko 500.000 ljudi!

znak upozorenjaAko ne želite da se nadjete u ovim brojkama očistite organizam, povratite narušeni imunitet - primenite program Gelmostop.

PARAZITI DOVODE LEKARE U ZABLUDU

Svaki stručnjak, pa i lekari, koji se pozivaju na "struku", treba da se podsete detinjstva, ili da od svog malog deteta nauče, šta znači ono beskrajno, ZAŠTO? Čovek se rodi sa urodjenom željom za saznanjem, jer je to uslov opstanka. Dete to čini, mnogi odrasli to zaborave i udju u stereotip, života i struke. Njihov delokrug rada vrti se u okviru naučenog i propisanog.

Osnovni prirodni zakon kauzalnosti tj. uzroka i posledice - treba se primeniti uvek i svuda.

Lekar u zabludi Većina lekara deluje mehanički: postoji simptom - postoji lečenje. Malo ko od njih traži uzrok tih simptoma i oboljenje, tome ih ne uče dovoljno. Uči se po šemi: otkloniti simptome bolesti. Simptomatska medicina sve više potiskuje kauzalnu, a razlog je komercijalizacija. Samo lekari sa širokim pogledima znaju, da kod svakog oboljenja postoji i uzrok a taj uzrok je biološke prirode: patogeni elementi - i to su najčešće paraziti.
Na tome je sav život na Zemlji zasnovan - jedan živi na račun drugoga!
Takvih lekara je bilo, ima i biće ih, ali nažalost u manjini su.

Šta vi mislite o navedenom?

pacijent u zabludi Većina lekara ne traži pravi uzrok bolesti i neće da znaju o tome, jer ih niko za to i ne plaća. Prema simptomima napišu recept i idi leči se! A sta će dalje biti sa pacijentom to je njegova briga. Upravo zbog toga oboljenja počinju od parazitoza i prelaze kod nekoga u oboljenja srca i krvotoka, kod drugog u oboljenja kostiju i zglobova, kod trećih u oboljenja disajnih organa ... kod svakoga gde je najslabiji, nakalemi se oboljenje.

Mnoga oboljenja započinju delovanjem parazita, zato su parazitoze socijalna pojava i problem.

Ruski generalni antiparazitni program Gelmostop Gelmostop univerzalni ruski antiparazitni program za čišćenje organizma i detoksikaciju

Paraziti - skriveni patogeni faktor u organizmu

Šta su to paraziti i kakva je opasnost od njih
Antivirus program kod epidemija gripa i virusa
Paraziti dovode lekare u zabludu
Način prodiranja parazita u organizam
Paraziti i spoljni izgled zaraženog čoveka

Analize i dijagnostične procedure

Autotestiranje - na osnovu osnovnih simptoma
Analiza žive kapi krvi
Biorezonancna dijagnostika celog organizma
Kvantna informo dijagnostika i terapija

Ruski antiparazitni programi

Antiparazitski biljni program Gelmostop (za odrasle)
Preventiva od parazita. Gliste kod dece (gelmostop-mini)
Čišćenje limfe biljnim preparatima
Šta kažu LEKARI o parazitima i programu "Gelmostop"
Povećanje efikasnosti programa Gelmostop
Klinička ispitivanja programa Gelmostop

Najčešći paraziti u organizmu

Toksoplazma - čovekov doživotni saputnik i neprijatelj
Toksokarioza - skrivena infekcija koja lezi u osnovi mnogih oboljenja
Enterobioza (Enterobius vermicularis) - mala dečija glista

Ishrana i - fabrika jetra

Kako se vari hrana
Masna jetra - zaista masna ili nešto drugo
Pravilna ishrana - zdrav i kvalitetan život
Starenje i način ishrane
"Kisele" i "alkalne" namirnice
Neželjena dejstva hemijskih lekova protiv parazita

O oboljenjima

Šta je to - bolest, a šta oboljenje?
Šta su hronična oboljenja
Kada je lečenje bezuspešno

O zdravlju i imunom sistemu

Kako čovek sam sebi narušava zdravlje
Da li vakcine i lekovi zaista IZLEČE čoveka?
Šta je to - IMUNITET kako ga održati?
Limfni sistem - "kanalizacija organizma"

Čistoća organizma i higijena spoljne sredine

Lična higijena prirodnim sredstvima

Neka osnovna oboljenja

Sprečavanje pojave kamena u bubregu
Hemoroidi su parazitarnog porekla, kako ih se osloboditi
Kako protiv onkoloških oboljenja i raka
Karakterne crte, ponašanje- oboljenje. Kakva je veza?

Neki pristupi rešavanja čistoće organizma

Korisne informacije

Kako se pripremiti za trudnoću
Kako pomoći svom organizmu - prosto i jednostavno a mnogo znači
Zdrav način života - šta je to?
Šta treba činiti kada na praznicima preteramo u jelu i piću?
Delotvornost i primena eteričnih ulja
Voda je izvor života - šta ona znači za organizam
Video materijali o parazitima u organizmu

Primena Gelmostop iskustvo Ane Bogdanović

Ispovest korisnika antiparazitarnih preparata Gelmostop.


pH faktor homeostaze, njegov značaj objavljen u časopisu "Ruski doktor" - autor dr Jelisaveta Očeredko.


Samo ona znanja koja pomažu da se živi, su prava znanja, ostalo je informacioni otpad.
Sajt je edukativnog karaktera, nudi alternativni pristup očuvanju zdravlja. Nije zamena zvaničnoj medicini. Svako ima pravo na život i izbor kako ga čuvati i produžiti.
Važno je koliko znaš, još važnije kako koristiš ono što znaš

Bez odobrenja autora zabranjeno je kopiranje i objavljivanje sadržaja na drugim sajtovima.

Created 2010-2023 | 3.236.143.154 | Danas posetilaca: 43 | viđeno: 108 stranica