Povecanje efikasnosti antiparazitnog programa Gelmostop za kompletno čišćenje organizma

Ciscenje organizma je ozbiljan proces, pogotovo ako se to vrši antiparazitnim komponentama.

Na osnovu postavljenih pitanja posetilaca ovog sajta, izvodi se sledeći zaključak:

PRAKTIČNO KOD SVIH KOJI SE OBRAĆAJU ZA POMOĆ, ORGANIZAM SE NALAZI U STANJU DEHIDRACIJE, TJ. NEDOSTATKA VODE!

krugAko vi ne pijete svakodnevno čistu, ne-prokuvanu vodu u normi 30ml na kg težine, vaš organizam je u stanju dehidracije.

krugAko pijete ne-prokuvanu vodu, ne znate da li ta voda ima sva potrebna svojstva za prodiranje unutar ćelija.

krug Ako pijete filtriranu vodu, ne znate kakav kvalitet vode daje filter koji koristite, ta voda može biti ne samo nekorisna nego i štetna po zdravlje. U organizmu sa nedostatkom vode stvaraju se uslovi za razvoj infekcija i parazitarnih invazija, što dovodi do oboljenja, evo nekih od njih:

 • Povećani nivo holesterola
 • Povećani nivo trigligerida
 • Formiranje naslaga holesterola na zidovima arterija
 • Koronarna tromboza
 • Osteoporoza
 • Osteoartritis
 • Slabost srca
 • Moždani udari
 • Dečiji dijabetes
 • Dijabetes
 • Alchajmerova bolest
 • Rasejanost i skleroza
 • Nedostatak vode slabi imunitet
 • Bolovi u zglobovima
 • Astma
 • Alergija
 • Zatvor
 • Gorušica
 • Glavobolja
 • Depresija
 • Sindrom hroničnog umora
 • Razdraženost
 • Gojaznost
 • Distrofija misica
 • Parkinsonova bolest
 • Sklerodermija
 • Tumori raka
 • SIDA

krugDehidracija u ovom smislu je stanje nedostatka pogodne vode za piće, neophodne za izvršavanje novih metaboličkih funkcija u biohemiskim procesima, koji se u organizmu ne zaustavljaju ni na sekund u toku celog života.

krugNas razum možda ovo ne primećuje, ali nedovoljan pritok potrebne vode u organizmu, izaziva jak stres i hormonske reakcije koje pojačavaju lučenje vazopresina, endorfina, prolaktina i faktora oslobadjanja kortizona.

Ovi hormoni jos više dehidriraju organizam

voda Voda koju ste popili juče ili pre nekoliko časova je vec istorija. Kako bi se organizam oslobodio stresa treba mu neprekidni pritok sveže kvalitetne vode. Stres zbog nedostatka vode povećava koncentraciju krvi i kiselost u organizmu, sto stvara pogodne uslove za razvoj parazita ioboljenja.

normalni eritrocitiIzgled kapilarne krvi kod čoveka koji daje svom organizmu dovoljno kvalitetne vode. Crvena krvna zrnca su iste veličine, boje i odvojeni jedni od drugih. Tada ona mogu slobodno prolaziti kroz najtanje krvne sudove - kapilare, preko kojih se prenosi kiseonik i predaje svakoj ćeliji organizma.

slepljeni eritrociti Pod mikroskopom, ovako izgleda krv pri nedostatku vode. Eritrociti su "zalepljeni" jedni na druge i svoj zadatak ne mogu izvršiti u potpunosti. Prolaz kroz kapilare je otežan, snabdevenost ćelije kiseonikom je nedovoljan. Ćelija bez kiseonika je u opasnosti i ovo je početak i put ka raznim oboljenima. Prema nobelovcu (1931g.) Oto Warburgu - ako ćelija ima manje od 35% kiseonika, od minimalno potrebnog - ona mutira u anaerobnu, prelazi u ćeliju raka, jer proradi osnovni zakon njenog opstanka. Zamislite tada šta voda znači za organizam.

Evo zbog cega je vazno svakodnevno i doživotno pridržavati se režima upotrebe vode za piće!

lekar Da li vam je nekada neko od lekara objasnio značaj režima pijenja vode? (Čak i sam izraz "rezim pijenja vode" je nekako neuobicajen jer svako bi rekao, pijem kad sam zedan, pa sta?)

Na ruskom lekar se kaže vrač, a u davna vremena reč "vrač" se prevodila kao stručnjak za lečenje vodom

Razume se jer voda je osnov života. Novorodjenčad sadrži visok procenat vode, ali se tokom života taj procenat polako smanjuje, organizam se "suši" i na toj osnovi javljaju se razne bolesti, koje se ne mogu izleciti bez uspostavljanja vodenog balansa i lekari su obavezni da to znaju!

Ako zelite da povratite i ocuvate zdravlje, poČnite i pridrŽavajte se reŽima pijenja vode.

Ali nije svaka voda pogodna za ovaj režim, nego samo ta voda, koja ima sve neophodne parametre za prodor kroz membranu u ćeliju, biološki kvalitetna voda, koja ćelijama nosi potrebne materije, a iz njih udaljuje otpadne materije. Visoko kvalitetna voda i NIKAKVA DRUGA.

Culi ste vec za razne krajeve na Zemlji u brdima, planinama ili ostrvima, ljudi dugo žive i imaju dobro zdravlje. Voda koju oni koriste u tom kraju ima takve osobine, oni su srecni, a mi živimo u gradovima, gde nam se nudi, da je paradoks jos veci, ne čak i obicna nego iskvarena voda u vidu ofarbanih, gaziranih lepo upakovanih sokova, napitaka sa raznim primesama, i kako onda da budemo zdravi?

Kakvu vodu vi pijete - flaširanu vodu?

Na tržišti ima sve više i više i flasiranih voda za piće, svaka sa nekim novim, boljim kvalitetom, ali sa pravim kvalitetom mogu da se pohvale samo nekoliko njih.

Flasirana voda se sve vise "falsifikuje", nije to ono sto na njoj pise!

Kada kupujete flasiranu vodu nikad ne znate, da li je prava voda ili prosto voda sa vodovodske česme.

U svakom slučaju flasiranoj vodi dodaju koagulante, voda stoji neko vreme pa je pune u flase. Takva voda ako ne nanese neku štetu organizmu, neće dati ni pozitivan efekat. To znaci da će organizam ostati kao što je i bio, DEHIDRIRAN, vode ima ali ne prodire dovoljno u ćeliju!


VODA IZ VODOVODA

vodovod

Preko hiljadu razlicitih vrsta mikroorganizama prenose se vodom!

Trecina bolesti organa za varenje, izazvana je bakterijskim i parazitnim infekcijama. Neke od njih se zavrsavaju letalno.

Parazitski mikroorganizmi sa lakocom prolaze kroz obicne sisteme filtriranja vode, cak i ne reaguju na hlor koji se dodaje. Kada se nadju u organizmu jednocelijski paraziti odlazu jaja u organima za varenje i tako izazivaju teske infektivne bolesti.

Parazit lamblija je otporna na hlor. Lamblija izaziva simptome koji lice na kolitis, povecana razdrazljivost debelog creva, proliv i mučninu. Lambioza se često zamenjuje drugim bolestima.

Pri pripremanju vode za pice u fabrikama vode dodaju se desitine raznih vrsta dodataka, radi njenog čišćenja i filtriranja. To onda nije više voda, vec rastvor koji je neupotrebljiv za piće, opasan po zdravlje..


Aktivni ugalj

Ugalj cisti vodu od mnogih primesa, ipak njegova moc apsorpcije nije dovoljno velika. Proizvodjaci ovih filtera cesto daju nerealne podatke o mocima njihovih filtasra.

Tako npr. u reklamama se kaze da filtar smanjuje sadrzaj organskih materija do 100 puta, dok je to u stvarnosti samo DVA PUTA.

Mikroskopske cestice rdje (koloidno trovalntno gvozdje) i ostatke aluminijuma aktivni ugalj ne apsobuje. Vrucu vodu ugalj uopste ne cisti!

Stari i dugoupotrebljavani ugaljni filtar ne cisti vec naprotiv zagadjuje vodu: bolja je voda na ulazu nego izlazu iz filtra. Zato sto se iz samog uglja ispira ranije natalozena prljavstina.

Ugalj ima jednu lošu osobinu - u njemu se dobro razmožavaju bakterije.

Ako se kroz ugaljni filter propusti voda iz vodovoda gde su cevi stare i već zardjale, na izlazu iz filtra biće žuta voda!

Takvi filteri pripremaju tehničku vodu (za pranje, kuvanje) i ako se na vreme ne zameni filtar onda voda koju daje postaje lošija nego što je bila. Ćelije organizma onih koji piju takvu vodu - su dehidrirane.


ZAŠTO NAM TREBA VODA?

Zadatak vode je da u ćeliju dopremi potreban biohemijski rastvor a da iz nje iznese sav otpadni materijal. Ovo je proces čišćenja organizma vodom stvoren od prirode. Ako koristite ispravnu vodu tada neće biti osnove za razvoj bolesti. U suštini bolest je nešto kao lenjost i glupost, jer upravo to dovodi do poremećaja rada sistema i organa organizma. Dalje ide proces zalečivanja i novih bolesti.

Kako bi voda prodrla u celiju, voda treba da poseduje odredjenu molekurarnu strukturu, to nije samo haotična smesa H2O molekula, voda treba da je strukturirana, tj. da je "živa".

Ako čak postoji i mala koncentracija štetnih jedinjenja, imuni sistem na to reaguje i imunitet se smanjuje.

Kako bi se sačuvalo zdravlje, treba znati kakvu vodu za piće koristimo i kako je napraviti da bude korisna za naš organizam.

Gde naći vodu koja ne dopušta dehidraciju ćelija?

Postoji takva mogućnost korišćenjem posebnih polimembranskih filtera proizvedenih po najnovijim tehnologijama. To je sistem VODENI DOKTOR.

Ovo je jedinstveni proizvod ne samo filter nego i korektor vode, koji je unet u knjigu rekorda Rusije i Ginisa.

Ovo nije samo filter nego sistem za pripremanje biološki kvalitetne vode za piće, Bilo koja voda, čak iz baruštine, ako se propusti kroz ovaj sistem postaje voda ne samo pogodna za piće već i biohemijski sposibna da proćišćava ćelije organizma.

Sistem VODENI DOKTOR daje mogućnost svakome da u domaćim uslovima od vode sa česme pripremi visokokvalitetnu vodu za piće sa svim parametrima za prolaz kroz ćelijsku membranu u samu ćeliju i dopremi potrebne materije a za uzvrat iznese otpad.

Jedan mali aparat sadrži sve što je potrebno za pripremu vode:

 • Taloženje
 • Razbistrivanje vode
 • Polimembranske tehnologije
 • Aeracija i udaljavanje gvoždja
 • Korekcija vode za piće - jedinstvena novina u odnosu na druge filtre za vodu
 • Energetsko strukturiranje - jedinstvena novina u odnosu na druge filtre za vodu
kap vode

TEHNOLOGIJA VODENI DOKTOR TO JE PRODOR U BUDUĆOST PRIPREME VODE ZA PIĆE

Membrana filtra gotovo u potpunosti predstavlja princip ugradjen od same prirode u ćelijske membrane svih naših ćelija.

Membrana celije MEMBRANA ŽIVE ĆELIJE (presek).

membrana filtra Membrana filtra-korektora Vodenog Doktora.

membrana Izgled slojevitih membrana filtra-korektora Vodenidoktor. Prečnik pora membrana i njihova gustina, odgovaraju istim na membrani ljdske ćelije.

filter Debljina ljudske dlake - radi poredjenja sa membranama.

membrana Kod običnih filtera za prečišćavanje vode, membrane se razlikuju od membrana žive ćelije,a to znači da se narušava i prirodan proces filtracije vode. Takva voda nema potrebne parametre za prodor u ćeliju i postaje "agresivan" faktor.

krugVodeni Doktor 100% prečišćava vodu a ne narušava životno važne komponente vode.

krugPored toga vrši i korekciju strukture vode i dovodi je na nivo prirodne strukture telesnih tešnosti organizma.

krugKvalitet vode od Vodenog Doktora proveren je u praksi.

U domaćim uslovima dobija se biološki visoko kvalitetna voda za piće koja:

 • Aktivira procese razmene materija u organizmu i doprinosi uspešnom otklanjanju toksina i otpada iz ćelija.
 • Poseduje antioksidantna svojstva. Doprinosi udaljavanju slobodnih radikala iz organizma.
 • Poboljšava sposobnost ćelije ka regeneraciji, isceljuje bolesne i povredjene ćelije
 • Obezbedjuje prirodnu strukturu vode, što omogućava organizmu da je lakše koristi.
 • Oslobodjena je negativnih informacija - pojačava imunitet.
 • Poboljšava cirkulaciju krvi, funkciju bubrega i celog sistema za izbacivanje otpada iz organizma
 • Poboljšava stanje najvećeg organa - kože, na koji se troši toliko kozmetike!
 • Poboljšava san
 • Nestaju glavobolje
 • Povećava se radna sposobnost
 • Snižava se nivo šećera kod dijabetičara
 • Pospešuje sposobnost ćelija za regeneraciju
 • Obogaćuje ćelije organizma kiseonikom, čime čini sredinu koja ne dopušta stvaranje ćelija raka
 • Poboljšava kvalitet i kvantitet predaje informacija izmedju ćelija
 • Kupanje deteta u takvoj vodi dovodi povraćaja zdravlja
 • Ove informacije dobijene su od korisnika ovakve vode, kao i od lekara specijalista.
 • Dugotrajnom primenom ovakve vode, zaceljuje se ceo organizam
 • Po podacima doktora medicinskih nazuka akademika J.A. Rahmanjina (Ю.А.Рахманина), visokokvalitetna voda za piće je vodeći faktor zdravog organizma.

Preporuka radi postizanja maksimalnog efekta programa gelmosop

filter-korektor Bar nedelju dana pre primene programa Gelmostop, započeti sa pijenjem kvalitetne izvorske vode ili pravilne vode koja je filtrirana i korigovana pomoću uredjaja Vodeni doktor. Ovo je pravilna voda koja snižava intoksikaciju i priprema organizam za proces čišćenja, a potom aktivno potpomaže sam proces čišćenja organizma.

Ruski generalni antiparazitni program Gelmostop Gelmostop univerzalni ruski antiparazitni program za čišćenje organizma i detoksikaciju

Paraziti - skriveni patogeni faktor u organizmu

Šta su to paraziti i kakva je opasnost od njih
Antivirus program kod epidemija gripa i virusa
Paraziti dovode lekare u zabludu
Način prodiranja parazita u organizam
Paraziti i spoljni izgled zaraženog čoveka

Analize i dijagnostične procedure

Autotestiranje - na osnovu osnovnih simptoma
Analiza žive kapi krvi
Biorezonancna dijagnostika celog organizma
Kvantna informo dijagnostika i terapija

Ruski antiparazitni programi

Antiparazitski biljni program Gelmostop (za odrasle)
Preventiva od parazita. Gliste kod dece (gelmostop-mini)
Čišćenje limfe biljnim preparatima
Šta kažu LEKARI o parazitima i programu "Gelmostop"
Povećanje efikasnosti programa Gelmostop
Klinička ispitivanja programa Gelmostop

Najčešći paraziti u organizmu

Toksoplazma - čovekov doživotni saputnik i neprijatelj
Toksokarioza - skrivena infekcija koja lezi u osnovi mnogih oboljenja
Enterobioza (Enterobius vermicularis) - mala dečija glista

Ishrana i - fabrika jetra

Kako se vari hrana
Masna jetra - zaista masna ili nešto drugo
Pravilna ishrana - zdrav i kvalitetan život
Starenje i način ishrane
"Kisele" i "alkalne" namirnice
Neželjena dejstva hemijskih lekova protiv parazita

O oboljenjima

Šta je to - bolest, a šta oboljenje?
Šta su hronična oboljenja
Kada je lečenje bezuspešno

O zdravlju i imunom sistemu

Kako čovek sam sebi narušava zdravlje
Da li vakcine i lekovi zaista IZLEČE čoveka?
Šta je to - IMUNITET kako ga održati?
Limfni sistem - "kanalizacija organizma"

Čistoća organizma i higijena spoljne sredine

Lična higijena prirodnim sredstvima

Neka osnovna oboljenja

Sprečavanje pojave kamena u bubregu
Hemoroidi su parazitarnog porekla, kako ih se osloboditi
Kako protiv onkoloških oboljenja i raka
Karakterne crte, ponašanje- oboljenje. Kakva je veza?

Neki pristupi rešavanja čistoće organizma

Korisne informacije

Kako se pripremiti za trudnoću
Kako pomoći svom organizmu - prosto i jednostavno a mnogo znači
Zdrav način života - šta je to?
Šta treba činiti kada na praznicima preteramo u jelu i piću?
Delotvornost i primena eteričnih ulja
Voda je izvor života - šta ona znači za organizam
Video materijali o parazitima u organizmu

Primena Gelmostop iskustvo Ane Bogdanović

Ispovest korisnika antiparazitarnih preparata Gelmostop.


pH faktor homeostaze, njegov značaj objavljen u časopisu "Ruski doktor" - autor dr Jelisaveta Očeredko.


Samo ona znanja koja pomažu da se živi, su prava znanja, ostalo je informacioni otpad.
Sajt je edukativnog karaktera, nudi alternativni pristup očuvanju zdravlja. Nije zamena zvaničnoj medicini. Svako ima pravo na život i izbor kako ga čuvati i produžiti.
Važno je koliko znaš, još važnije kako koristiš ono što znaš

Bez odobrenja autora zabranjeno je kopiranje i objavljivanje sadržaja na drugim sajtovima.

Created 2010-2023 | 44.213.60.33 | Danas posetilaca: 205 | viđeno: 404 stranica